Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 18 Mart 2015 - 17:23 Yorum: 0

Şiirleri Uluslararası Avrasya Şairleri Antolojisi'nde yer aldı

SİİRT (AA) - Siirtli engelli Servet Bardak, şiirlerinin Guinness Rekorlar Kitabı'na aday olan Uluslararası Avrasya Şairleri Antolojisi'nde yer aldığı belirtti.Gözünden ve kulağından engeli...

Şiirleri Uluslararası Avrasya Şairleri Antolojisi'nde yer aldı

SİİRT (AA) - Siirtli engelli Servet Bardak, şiirlerinin Guinness Rekorlar Kitabı'na aday olan Uluslararası Avrasya Şairleri Antolojisi'nde yer aldığı belirtti.

Gözünden ve kulağından engeli bulunan Bardak, AA muhabirine, 6 şiirinin de yer aldığı Uluslararası Avrasya Şairleri Antolojisi'nin yayımlandığını söyledi.

İşsiz olduğunu ve yazdıkları şiirlerle mutlu olmaya çalıştığını ifade eden Bardak, şöyle konuştu:

"Gözlerim ve kulağımın engelinin dışında 3 yıldır böbreklerimden de rahatsızlığım var. Herhangi bir yerde de çalışmadığım için yazdığım şiirlerle teselli buluyorum. Şiirlerimden 6 tanesi, 18 ülkeden 560 şairin katıldığı, bin 700 sayfalık ve iki cilt olarak yayınlanan Uluslararası Avrasya Şairleri Antolojisi'nde yer aldı. Bu antoloji, Guinness Rekorlar Kitabı'na da aday oldu. Böyle önemli bir projede ve bu projenin sonunda yayınlanan önemli antolojide büyük ustalarla birlikte yer almak beni gururlandırdı" dedi.

Bardak, maddi imkansızlıklardan dolayı Antalya'da gerçekleştirilen eserin galasına katılamadığını ileri sürdü.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber