Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 21 Eylül 2016 - 09:18 Yorum: 0

Siirt Baro Başkanı Acar gözaltına alındı

Siirt'te Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik düzenlenen operasyonda Baro Başkanı Mehmet Cemal Acar ve infaz koruma memurlarının da aralarında...

Siirt Baro Başkanı Acar gözaltına alındı

Siirt'te Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik düzenlenen operasyonda Baro Başkanı Mehmet Cemal Acar ve infaz koruma memurlarının da aralarında bulunduğu 10 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre, Siirt Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen FETÖ soruşturması çerçevesinde İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından sabah saatlerinde 10 ayrı adrese eş zamanlı operasyon yapıldı. Operasyonda, haklarında yakalama kararı çıkartılan Baro Başkanı Mehmet Cemal Acar ve infaz koruma memurlarının da aralarında bulunduğu 10 kişi gözaltına alındı. Şüpheliler, ifadeleri alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalar sürüyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber