Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 28 Ağustos 2014 - 10:28 Yorum: 0

Siirt Belediyesi'nden Halk Buluşması

SİİRT (AA) -Siirt Belediyesi'nin, vatandaşların sorunlarını belirlemek ve taleplerini dinlemek amacıyla başlatılan ''Halkla Buluşma Günüleri'' yurttaşların yoğun ilgisiyle devam ediyor.Siirt...

Siirt Belediyesi'nden Halk Buluşması

SİİRT (AA) -Siirt Belediyesi'nin, vatandaşların sorunlarını belirlemek ve taleplerini dinlemek amacıyla başlatılan ''Halkla Buluşma Günüleri'' yurttaşların yoğun ilgisiyle devam ediyor.

Siirt Belediyesi tarafından vatandaşların sosyal, kültürel, ekonomik, çevre, alt ve üstü yapı konularında karşılaştıkları sorunları ve bu sorunların çözümüne yönelik çözüm önerilerini ve taleplerini değerlendirmek üzere Mayıs ayının ilk haftasında başlatılan ve her hafta Siirt Belediyesi M. Fadıl Akgündüz Konferans Salonu'nda saat 10.00 ile 16.00 arasında düzenlenen ''Halk İle Buluşma Günlerine'' yoğun katılım sağlanıyor.

Vatandaşın sorunlarını dinleyen Siirt Belediye Eş Başkanları Belkiza Beştaş Epözdemir ve Tuncer Bakırhan, sorunların çözümü için toplantıda bulunan birim amirlerine öncelik sırasına göre sorunların çözümü için gerekli çalışmaların en kısa sürede başlatılması talimatını verirken, yurttaşlar da sorunlarının çözümüne yönelik yapılacak çalışmaların takipçisi olmalarını istediler.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber