Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 31 Mayıs 2016 - 20:18 Yorum: 0

Siirt Emniyetinden ’Paralel Yapı’ Açıklaması

Siirt Emniyet Müdürlüğü, Siirt merkezli 6 ilde FETÖ/PDY'ye yönelik düzenlenen operasyona ilişkin açıklamada bulundu.

Siirt Emniyetinden ’Paralel Yapı’ Açıklaması

Siirt Emniyet Müdürlüğü, Siirt merkezli 6 ilde FETÖ/PDY'ye yönelik düzenlenen operasyona ilişkin açıklamada bulundu.

Siirt Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada; 58 şüpheliye ait araç, ev ve işyerlerinde eş zamanlı arama yapıldığı, gözaltına alınan 9 şüpheli şahıstan 2'sinin tutuklandığı, diğer şüphelilerin ise serbest bırakıldığı bildirildi.

Açıklamada, "Siirt Cumhuriyet Başsavcılığı'nca FETÖ/PDY terör örgütü ile ilgili yürütülen soruşturma ve Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen projeli çalışma kapsamında; Siirt merkezli, Denizli, Gaziantep, Çorum, Diyarbakır ve Hatay illerinde bulunan toplam 58 şüpheliye ait araç, ev ve işyerlerinde eş zamanlı arama, el koyma ve dijital verilerde imaj alması yönünde gerçekleştirilen operasyon kapsamında; Siirt'te 53, diğer illerde 5 olmak üzere toplamda 58 şüpheli şahsın araç, ev ve işyerlerinde arama, el koyma ve imaj alma işlemleri yapılmak üzere el konuldu. İlimizde 7, Denizli ilinde bir ve Diyarbakır ilinde bir olmak üzere toplam 9 şüpheli şahıs gözaltına alındı. Gözaltına alınan 9 şüpheliden A.D., Ö.F.K., M.Z.G., N.O. ve Y.Ş. isimli şahıslar tutuksuz yargılanmak üzere Cumhuriyet Başsavcılığı'nca serbest bırakıldı. P.K., İ.Ö., İ.G. ve M.A isimli şahıslar ise tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. Mahkemeye sevk edilen P.K. ve M.A. isimli şahıslar Siirt Sulh Ceza Hakimliği'nce tutuklandı. İ.G. ve İ.Ö. isimli şahıslar ise adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber