Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mart 2015 - 18:03 Yorum: 0

Siirt-İstanbul uçak seferleri için sponsor oldular

SİİRT (AA) - AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, "Hayırseverlerimizin desteğiyle satın alınan uçak biletlerini, İstanbul ve civar illerde okuyan üniversite öğrencilerimize hediye ettik"...

Siirt-İstanbul uçak seferleri için sponsor oldular

SİİRT (AA) - AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, "Hayırseverlerimizin desteğiyle satın alınan uçak biletlerini, İstanbul ve civar illerde okuyan üniversite öğrencilerimize hediye ettik" dedi.

Ören, İstanbul-Siirt uçak seferlerinin kalıcı olabilmesi için her türlü çabayı gösterdiklerini belirterek, seferlerin kalıcı olabilmesi için Siirt Gönüllüleri Platformu ile bir kampanya başlatmaya karar verdiklerini söyledi.

Platform üyeleri tarafından bilet satın alındığını ifade eden Ören, amaçlarının uçak seferine dikkat çekmek olduğunu kaydetti. 

 "Hayırseverlerimizin desteğiyle satın alınan uçak biletlerini, İstanbul ve civar illerde okuyan üniversite öğrencilerimize hediye ettik" diyen Ören, dernek üyelerine uçak seferlerine sahip çıktıklarından dolayı teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber