Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 13 Ekim 2016 - 11:33 Yorum: 0

Siirt Nüfus Müdürlüğü’nden KPSS adaylarına çağrı

Siirt Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü, Kamu Personeli Seçme Sınav (KPSS) sınavına girecek, nüfus cüzdanlarını kaybeden adaylar için il ve ilçe nüfus...

Siirt Nüfus Müdürlüğü’nden KPSS adaylarına çağrı

Siirt Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü, Kamu Personeli Seçme Sınav (KPSS) sınavına girecek, nüfus cüzdanlarını kaybeden adaylar için il ve ilçe nüfus müdürlüklerin açık tutulacağını bildirdi.

Yapılan açıklamada, ÖSYM Başkanlığı'nın 2016-KPSS sınavları 16 Ekim ve 20 Kasım 2016 tarihleri arasında yapılacağından dolayı söz konusu tarihlerde sınava katılacak adaylardan nüfus cüzdanını kaybeden ve yeniden almak isteyenler için Siirt merkez ilçe nüfus müdürlüklerinin 16 Ekim ve 20 Kasım tarihlerinde saat 07.00'dan 10.15'e kadar açık tutulacağını bildirdi.

Adayların, 2016 -KPSS Ortaöğretim ve Ön Lisans Giriş Belgesi ile 2 adet fotoğraflarını getirmesi durumunda "TC. Nüfus Cüzdanı" verilebileceği belirtildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber