Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 31 Mart 2015 - 19:33 Yorum: 0

Siirt özel idaresine 2 çöp toplama aracı hibe edildi

SİİRT (AA) - AK Parti Milletvekili Osman Ören, İlbank (İller Bankası) tarafından Siirt İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği'ne 2 çöp toplama aracı ile 100 çöp konteyneri hibe edildiğini...

Siirt özel idaresine 2 çöp toplama aracı hibe edildi

SİİRT (AA) - AK Parti Milletvekili Osman Ören, İlbank (İller Bankası) tarafından Siirt İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği'ne 2 çöp toplama aracı ile 100 çöp konteyneri hibe edildiğini söyledi.

Ören, yaptığı açıklamada, hibe edilen araçların, 1 Nisan'da İlbank Macunköy tesislerinde, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin de katılacağı törenle dağıtılacağını belirtti.

Ören, şunları kaydetti:

"Genel bütçeden yerel yönetimlerin desteklenmesi kapsamında İlbank Genel Müdürlüğü tarafından ilimiz özel idare hizmetlerinde kullanılmak üzere 2 çöp toplama aracı ve 100 çöp konteyneri tahsis edilmiştir. Araçların ilimize ve halkımıza hayırlı olmasını diliyorum."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber