Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 08 Mart 2015 - 16:43 Yorum: 0

Siirt polisi kadınlar gününü 3 dilde kutladı

SİİRT (AA) - Siirt İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü (TOPDES) ekipleri, kadınlar gününü 3 dilde kutladı.TOPDES Şube Müdürü Mustafa Tekin...

Siirt polisi kadınlar gününü 3 dilde kutladı

SİİRT (AA) - Siirt İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü (TOPDES) ekipleri, kadınlar gününü 3 dilde kutladı.

TOPDES Şube Müdürü Mustafa Tekin ve beraberindeki ekip, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Güres Caddesi'nde Türkçe, Kürtçe ve Arapça "8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nüz kutlu olsun" yazılı pankart önünde caddeden geçen kadınlara karanfil, erkeklere ise çikolata ikramında bulundu.

Tekin, vatandaşların kadın ve erkek "kanka polis" maskotunun da yer aldığı etkinliğe yoğun ilginin gösterdiğini belirterek, etkinliğin gün boyunca farklı yerlerde devam edeceğini belirtti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber