Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 25 Mart 2015 - 18:03 Yorum: 0

Siirt PTT'ye motosiklet takviyesi

SİİRT (AA) - PTT Genel Müdürlüğü, posta ve kargo hizmetlerinde kullanılmak üzere Siirt'e 7 motosiklet gönderdi.Siirt PTT Başmüdürü Abbas Akdeniz, yaptığı açıklamada, gönderilen yeni motosikletlerle hızlı...

Siirt PTT'ye motosiklet takviyesi

SİİRT (AA) - PTT Genel Müdürlüğü, posta ve kargo hizmetlerinde kullanılmak üzere Siirt'e 7 motosiklet gönderdi.

Siirt PTT Başmüdürü Abbas Akdeniz, yaptığı açıklamada, gönderilen yeni motosikletlerle hızlı ve kaliteli hizmet vermeye devam edeceklerini söyledi.

PTT'nin ülke genelinde bin 663 yeni motosiklet aldığını anımsatan Akdeniz, şöyle konuştu:

"Yeni alım kapsamında ilimize de 7 motosiklet gönderildi. Bunlardan 6'sı il merkezimizde, 1'i ise Kurtalan ilçemizdeki şubemizde hizmet verecek. Bu motosikletler, tüm halkımızın posta ve kargolarının taşınması hizmetinde kullanılacak. PTT olarak günün rekabet koşullarına ve gelişen teknolojiye ayak uydurarak müşteri beklentilerini karşılayacak şekilde hizmet vermek amacıyla çalışmalarımıza devam edeceğiz."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber