Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 20 Ekim 2014 - 10:48 Yorum: 0

Siirt TSO'dan, "Torba Yasa'dan faydalanın" çağrısı

SİİRT (AA) - Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Nedim Kuzu, üyelerine Torba Yasa'dan faydalanmaları çağrısında bulundu.Kuzu, yaptığı açıklamada, Torba Yasa'nın oda üyelik aidatı,...

Siirt TSO'dan, 'Torba Yasa'dan faydalanın' çağrısı

SİİRT (AA) - Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Nedim Kuzu, üyelerine Torba Yasa'dan faydalanmaları çağrısında bulundu.

Kuzu, yaptığı açıklamada, Torba Yasa'nın oda üyelik aidatı, sosyal güvenlik primi ve vergi borcu bulunan tüccar ve esnafa ödeme kolaylığı getirdiğini belirtti.

Güç şartlarda faaliyet gösteren tüccar ve esnafın, yüksek kira, vergi ve prim oranları karşısında zorlandığını ifade eden Kuzu, "Tüccar ve esnafımız yeni yasanın kendilerine sağladığı avantajları kullanma konusunda gerekli duyarlılığı göstermelidir" dedi.

Kuzu, vergi borcu olanların 1 Aralık, sosyal güvenlik prim borcu olanların da 31 Aralık'a kadar ilgili kurumlara başvurması gerektiğine işaret ederek, "Tüccar ve esnafımızın bu sürenin sonunu beklemeden gerekli müracaatları yapmalarında yarar vardır. Bu konuda kurumlarla işbirliği içerisinde tüccar ve esnafa bilgilendirme yapacağız" şeklinde konuştu.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber