Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 21 Kasım 2014 - 19:23 Yorum: 0

Siirt Üniversitesi MYO'da yeni yapılanma

SİİRT (AA) - Siirt Üniversitesi (SİÜ) Rektörü Prof. Dr. Murat Erman, Meslek Yüksekokulu'nun (MYO) iki bölüme ayrılması için çalışma başlattıklarını bildirdi.Erman, SİÜ Senatosu...

Siirt Üniversitesi MYO'da yeni yapılanma

SİİRT (AA) - Siirt Üniversitesi (SİÜ) Rektörü Prof. Dr. Murat Erman, Meslek Yüksekokulu'nun (MYO) iki bölüme ayrılması için çalışma başlattıklarını bildirdi.

Erman, SİÜ Senatosu tarafından MYO'nun Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ile Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu olarak ikiye ayrılmasıyla ilgili karar aldığını ve kararın Yükseköğretim Kurulu'na sunulduğunu söyledi.

MYO'nun ikiye ayrılmasıyla amacına daha sağlıklı bir şekilde ulaşabileceğini ifade eden Erman, şöyle dedi:

"Önümüzdeki günlerde bu kararımızın onaylanması durumunda yüksekokulumuzu ikiye ayıracağız. Bu şekilde teknik ve sosyal bölümler ayrılacak ve amacımıza daha sağlıklı bir şekilde ulaşacağız. Birbirinden bağımsız bölümlerin bağımsız şekilde eğitim vermesi, eğitim kalitesini de arttıracaktır."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber