Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 11 Mart 2015 - 17:03 Yorum: 0

Siirt Üniversitesi Rektörü Erman, Milli Sporcu Demirhan'ı kabul etti

Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman, Türkiye Gençler Güreş Şampiyonası ve U-23 Türkiye Güreş Şampiyonasında Türkiye birincisi olan milli sporcu Evin Demirhan'ı makamında kabul etti

Siirt Üniversitesi Rektörü Erman, Milli Sporcu Demirhan'ı kabul etti

SİİRT (AA) - Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman, Türkiye Gençler Güreş Şampiyonası ve U-23 Türkiye Güreş Şampiyonasında Türkiye birincisi olan milli sporcu Evin Demirhan'ı makamında kabul etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Erman, üniversite olarak her zaman başarılı sporcuları desteklediklerini, sporcuların başarılı olması için gerekli fiziki ve teknik alt yapıyı oluşturduklarını söyledi.

Erman, "Gerek Beden Eğitimi Yüksekokulu, gerekse diğer fakülte ve bölümler taranarak potansiyel sahibi öğrencilerin üniversiteye kazandırılması gerekir" dedi.

Ziyarette Genel Sekreter Yardımcısı Abdulkadir Işık ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Selim Keleş de hazır bulundu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber