Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 20 Eylül 2014 - 12:48 Yorum: 0

Siirt Valisi Tutulmaz Akyayla Köyü Şenlikleri'ne katıldı

SİİRT (AA) - Siirt'in Tillo ilçesine bağlı Akyayla köyünde Adül Al Geleneksel Şenlikleri devam ediyor.Yüzlerce vatandaşın bir araya geldiği şenlikte, kurbanlar kesiliyor ve dualar ediliyor. Vali...

Siirt Valisi Tutulmaz Akyayla Köyü Şenlikleri'ne katıldı

SİİRT (AA) - Siirt'in Tillo ilçesine bağlı Akyayla köyünde Adül Al Geleneksel Şenlikleri devam ediyor.

Yüzlerce vatandaşın bir araya geldiği şenlikte, kurbanlar kesiliyor ve dualar ediliyor. Vali Mustafa Tutulmaz, Akyayla köyünde düzenlenen şenliğe katılarak, vatandaşlarla türbede dua etti ve geleneksel şenlik yemeğinden yedi.

Tutulmaz, burada yaptığı konuşmada, vatandaşlarla iyi ve kötü günlerde birlikte olmak istediklerini belirterek, "Bu nedenle binlerce vatandaşımızın bir araya geldiği bu anma şenliğine katıldık. 550 yıllık bir geçmişi olduğu belirtilen şenlikte, vatandaşlarımızla sohbet imkanı bulduk. Onlarla birlikte yemek yiyerek, sorunlarını öğrendik" dedi.

Şenliğe, AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, Vali Yardımcısı Ceyhun Taşkın Dilşad, Tillo Kaymakamı Yunis Koç ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Güldoğan da katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber