Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 09 Mart 2015 - 17:18 Yorum: 0

Siirt Valisi Tutulmaz, halk sağlığı müdürlüğünü ziyaret etti

SİİRT (AA) - Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, Halk Sağlığı Müdürlüğü yeni hizmet binasını ziyaret ederek, vatandaşları sigaraya karşı uyardı.Müdürlüğün yeni hizmet binasında incelemelerde bulunan Tutulmaz,...

Siirt Valisi Tutulmaz, halk sağlığı müdürlüğünü ziyaret etti

SİİRT (AA) - Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, Halk Sağlığı Müdürlüğü yeni hizmet binasını ziyaret ederek, vatandaşları sigaraya karşı uyardı.

Müdürlüğün yeni hizmet binasında incelemelerde bulunan Tutulmaz, kurum müdürlerinden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alarak, ardından vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

Sigarayla mücadele konusunda Türkiye'de son yıllarda önemli çalışmalar yapıldığına işaret eden Tutulmaz, "Halk Sağlığı Müdürlüğümüz öncülüğünde sigarayla mücadele ederken, tüm kurumlarımız bu konuya duyarsız kalmamalı. Çalışmalara aileler de destek vermeli. Özellikle daha çocuklarımızın ilkokul yıllarında bu zararlı alışkanlık konusunda bilinçlendirilmesi gerekiyor. Bunun etkili olabilmesi için de onların sigara ortamından uzak tutmak gerekir. Anne ve babanın da sigara kullanmaması gerekli, aksi takdirde söylenenlerin hiçbir yararı olmaz" dedi.

Tutulmaz, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Bahadır Özdemir'i çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber