Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 17 Mart 2015 - 13:38 Yorum: 0

Siirtli öğrenciler İtalya'ya gitti

SİİRT (AA) - Siirt Gökçebağ İlkokulu öğrencileri, AB Bakanlığı Hayat Boyu öğrenme programı Comenius Okul Ortaklığı projesi kapsamında İtalya'ya gitti.Portekiz, Polonya, İngiltere,...

Siirtli öğrenciler İtalya'ya gitti

SİİRT (AA) - Siirt Gökçebağ İlkokulu öğrencileri, AB Bakanlığı Hayat Boyu öğrenme programı Comenius Okul Ortaklığı projesi kapsamında İtalya'ya gitti.

Portekiz, Polonya, İngiltere, İspanya, İtalya, Finlandiya ve Türkiye'den Gökçebağ İlkokulu'nun ortak olduğu proje kapsamında İtalya'ya gidecek öğrenciler için valilik önünde uğurlama töreni düzenlendi.

Törende konuşan Vali Mustafa Tutulmaz, dördüncü sınıf öğrencilerinin İtalya gezisinin 8 gün süreceğini belirterek, öğrencilerin Siirt'i ve Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmelerini istedi.

Proje uzmanı Mesut Palan da aynı proje kapsamında daha önce 4 öğrencinin İspanya'ya gönderildiğini anımsatarak, "Ortaklarımızla her ay bir konu için faaliyet yapıyoruz ve ortaklarımızı Mayıs ayında da Siirt'te ağırlayacağız" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından öğrenciler İtalya'ya uğurlandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber