Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 06 Eylül 2016 - 19:33 Yorum: 0

Siirt’te 2 terörist etkisiz hale getirildi

Siirt Valiliği, Eruh ilçesi Kuşdalı köyü kırsalında icra edilen operasyonda 2 teröristin silah ve teçhizatlarıyla birlikte etkisiz hale getirildiğini...

Siirt’te 2 terörist etkisiz hale getirildi

Siirt Valiliği, Eruh ilçesi Kuşdalı köyü kırsalında icra edilen operasyonda 2 teröristin silah ve teçhizatlarıyla birlikte etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Valilikten yapılan açıklamada, "PKK/KCK bölücü terör örgütü mensuplarınca Eruh Kuşdalı köyü kırsalında patlayıcı madde getirileceği ihbarının alınması üzerine İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince icra edilen operasyonda 2 bölücü terör örgütü mensubu silah ve teçhizatları ile birlikte etkisiz hale getirilmiştir. Söz konusu olay ile ilgili Eruh Cumhuriyet Başsavcılığı'nca soruşturma başlatılmıştır" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber