Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 15 Mart 2015 - 16:48 Yorum: 0

Siirt'te 450 esnafa kredi desteği

SİİRT (AA) - Siirt Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Nihat Tav, 450 esnaf ve sanatkara kredi sağladıklarını bildirdi.Tav, yaptığı açıklamada, her zaman esnaf ve...

Siirt'te 450 esnafa kredi desteği

SİİRT (AA) - Siirt Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Nihat Tav, 450 esnaf ve sanatkara kredi sağladıklarını bildirdi.

Tav, yaptığı açıklamada, her zaman esnaf ve sanatkarların yanında olduklarını ve önlerinin açılması için gayret sarf ettiklerini söyledi.

2 yıldan bu yana görevi devraldıklarını belirten Tav, şöyle dedi:

"Bu süre içerisinde esnaf ve sanatkarlarımızın yanında olarak sorunlarına çözüm noktasında üzerimize düşen görevi yapmaya çalıştık. Çünkü esnaf ve sanatkarlarımızın önlerinin açılması ve daha iyi bir hizmet sunabilmeleri, finansman olarak önlerinin açık olmasına bağlıdır. Bizler de bugüne kadar 450 esnaf ve sanatkarımıza yaklaşık 15 milyon kredi imkanı sağladık." 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber