Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 26 Temmuz 2016 - 11:13 Yorum: 0

Siirt’te 90 kişiye ‘girişimcilik eğitimi’ verilecek

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Siirt Müdürlüğü ve Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO)...

Siirt’te 90 kişiye ‘girişimcilik eğitimi’ verilecek

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Siirt Müdürlüğü ve Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) işbirliği ile kentte 90 kişiye KOSGEB "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi" verilecek.

STSO Başkan Vekili Nedim Kuzu, oda olarak girişimci adaylarına yönelik yapılan çalışmaların devam ettiğini söyledi. Kuzu, "Siirt'te yeni girişimcilere ihtiyaç bulunuyor. Bu eğitim ile yeni girişimciler ve yeni işletmelerin açılmasını hedefliyoruz" dedi.

KOSGEB Müdürü Ömer Erkılıç ise, Uygulamalı Girişimcilik Eğitimini başarıyla tamamlayanlar yeni işletme kurmayı planladıklarını belirterek, KOSGEB olarak yeni açılacak işletmelere 50 bin lira hibe 100 bin liraya kadar sabit yatırım desteği verilecek" diye konuştu.

Kuzu eğitimin 30 Temmuz 2016 tarihinde başlayacağını, eğitime katılmak isteyen adayların iş fikri ile birlikte 29 Temmuz 2016 Cuma günü mesai bitimine kadar STSO'ya başvurmaları gerektiğini kaydetti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber