Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mart 2015 - 18:43 Yorum: 0

Siirt'te ağaç dikme çalışmaları

SİİRT (AA) - Siirt Belediyesi'nce "İçinde Yeşillikler Olan Bir Siirt Değil, Yeşillikler İçinde Bir Siirt" sloganıyla hazırladığı 2015 yılı ağaçlandırma projesi kapsamında kent merkezinde...

Siirt'te ağaç dikme çalışmaları

SİİRT (AA) - Siirt Belediyesi'nce "İçinde Yeşillikler Olan Bir Siirt Değil, Yeşillikler İçinde Bir Siirt" sloganıyla hazırladığı 2015 yılı ağaçlandırma projesi kapsamında kent merkezinde ağaç dikme çalışmalarına başlandı.

Siirt Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nce başlatılan proje kapsamında ağaç dikim çalışmalarını yerinde inceleyerek ağaç diken Belediye Başkanı Tuncer Bakırhan, yaptığı açıklamada, kenttin muhtelif yerlerine top aksaya, çam ve çınar ağaçlarından oluşan yaklaşık 8 bin ağacın dikileceğini belirtti.

Daha, yeşil, nefes alınır, göze ve yaşama hitap eden bir kent yaratma çabasında olduklarını ifade eden Bakırhan, şöyle konuştu:

"Bu amacımıza ulaşa bilmek için binlerce ağaç dikeceğiz. Yeşil bir Siirt için, Siirt halkının mevcut ve yeni dikilen ağaçların yanı sıra yeşil alanları korumaları gerekmektedir. Sonuçta ekilen her ağaç bu kent ve bu kentte yaşan yurttaşlar içindir.'' 

 Bakırhan, Yeni ve Barış mahallelerinde başlatılan ağaçlandırma çalışmalarının ileri ki günlerde kentin diğer mahallelerinde devam edeceği sözlerine ekledi. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber