Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 17 Aralık 2014 - 20:23 Yorum: 0

Siirt'te asayiş operasyonu

SİİRT (AA) - Siirt Emniyet Müdürlüğü, kent merkezinde 200 personelin katılımıyla huzur ve asayiş operasyonu gerçekleştirdi.Asayiş operasyonunu yöneten Emniyet Müdürü Metin Özkan,...

Siirt'te asayiş operasyonu

SİİRT (AA) - Siirt Emniyet Müdürlüğü, kent merkezinde 200 personelin katılımıyla huzur ve asayiş operasyonu gerçekleştirdi.

Asayiş operasyonunu yöneten Emniyet Müdürü Metin Özkan, uygulamanın halkın huzuru ve güvenliği için yapıldığını söyledi.

Operasyonun sonunda yapılan yazılı açıklamada ise kentin farklı noktasında umuma açık 67 iş yerinde ve 99 araç üzerinde kontrol yapıldığı bildirildi. Yapılan kontrollerde sürücüsü ehliyetsiz, sigortasız ve muayenesi yapılamayan 2 araç sahibi ile 4 ruhsatsız ve 1 kaçak sigara satışı yapan iş yeri sahibi hakkında yasal işlem yapıldı.

Operasyon kapsamında 714 kişi denetlendi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber