Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 30 Eylül 2014 - 16:43 Yorum: 0

Siirt'te bayram şekeri tezgahtaki yerini aldı

SİİRT (AA) - Siirt'te bayram şekeri tezgahtaki yerini aldı.Tezgahların bayram şekeriyle rengarenk donatıldığını belirten şekerci Hasan Baykan, fiyatların geçen yıla nazaran pek değişmemesine rağmen...

Siirt'te bayram şekeri tezgahtaki yerini aldı

SİİRT (AA) - Siirt'te bayram şekeri tezgahtaki yerini aldı.

Tezgahların bayram şekeriyle rengarenk donatıldığını belirten şekerci Hasan Baykan, fiyatların geçen yıla nazaran pek değişmemesine rağmen satışların oldukça az olduğunu söyledi.

Bayrama yaklaşan her gün satışların daha iyiye gitmesini beklediklerini ifade eden Baykan, şöyle dedi:

"Geçtiğimiz bayramlarda daha çok hareketlilik görülüyordu, fakat fiyatlarda önemli bir artış olmamasına rağmen bu yıl önemli hareketlilik yok. Şeker ve lokum fiyatları marka ve kalitesine göre değişiyor. Lokum fiyatı 6 liradan başlayıp 15 liraya, şeker fiyatı ise 4 liradan başlayıp 20 liraya kadar çıkıyor. Umarım esnafın aldığı bayram şekeri elinde kalmaz."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber