Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 30 Temmuz 2014 - 17:23 Yorum: 0

Siirt'te bayram ziyareti

SİİRT (AA) - Siirt Belediye Başkanı Tuncer Bakırhan ve Eşbaşkan Belkiza Beştaş Epözdemir, siyasi parti, sivil toplum kuruluşu, esnaf ve vatandaşlarla bayramlaştı.Bakırhan ve Epözdemir beraberindeki...

Siirt'te bayram ziyareti

SİİRT (AA) - Siirt Belediye Başkanı Tuncer Bakırhan ve Eşbaşkan Belkiza Beştaş Epözdemir, siyasi parti, sivil toplum kuruluşu, esnaf ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Bakırhan ve Epözdemir beraberindeki heyetle bayram ziyaretleri kapsamında Atatürk Bulvarı, Mithat Öktüren Caddesi ve Özgen Caddesindeki esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek Ramazan Bayramlarını kutladı.

KESK Siirt Şubeler Platformunu ziyaretinde konuşan Bakırhan, bayramın Siirt'e, ülkeye ve Ortadoğu'ya barış ve kardeşlik getirmesini dilediğini belirtti.

Bakırhan, şöyle konuştu:

"Ortadoğu'da yaşanan gelişmeler her ne kadar böyle bir ihtimale sahip değilse de ancak, bu ihtimali zorlamak Ortadoğu halklarının ve Kürt halkının elindedir. Bir ihtimal de olsa Ortadoğu halklarının özgürleşme şansı hiçbir dönem olmadığı kadar fazladır."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber