Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Ekim 2014 - 12:18 Yorum: 0

Siirt'te, bin kişiye iş imkanı

İşkur Siirt İl Müdürü Ömer Aslan, Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında, Siirt ve ilçelerindeki kamu, kurum ve kuruluşlarında görevlendirilmek üzere bin kişiye geçici iş imkanı sağlanacağını belirtti

Siirt'te, bin kişiye iş imkanı

SİİRT (AA) - İşkur Siirt İl Müdürü Ömer Aslan, Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında, Siirt ve ilçelerindeki kamu, kurum ve kuruluşlarında görevlendirilmek üzere bin kişiye geçici iş imkanı sağlanacağını belirtti.

Aslan, TYP kapsamında geçici iş başvurularının 26 Ekim 2014'te sona ereceğini ve başvuruları kabül edilenler için 3-4 Kasım 2014 tarihleri arasında mülakat yapılacağını söyledi. 

Başvurularda bazı şahıslara öncelik tanınacağını dile getiren Aslan, şunları kaydetti:

"Açılan bin kişilik kontenjanda öncelik bayanlar, 35 yaş üstü erkekler, engelliler, eski hükümlüler ve terör mağdurları olacak. 3-4 Kasım 2014 tarihleri arasında yapılacak mülakatla programa alınanlar belirlenecek. Çalışmaya hak kazanan bin kişinin 825'i İl Milli Eğitim Müdürlüğü,150'si İl Müftülüğü, 25'i ise Siirt Üniversitesi bünyesinde çalışacak. Program, 12 Haziran 2015 tarihine kadar sürecek."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber