Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 23 Eylül 2019 - 11:43 Yorum: 0

Siirt’te çeşitli suçlardan aranan 10 şüpheli yakalandı

Siirt'te son dönemde yaptığı çalışmalarla suçluların korkulu rüyası haline gelen İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kent genelinde huzur ve güven...

Siirt’te çeşitli suçlardan aranan 10 şüpheli yakalandı

Siirt'te son dönemde yaptığı çalışmalarla suçluların korkulu rüyası haline gelen İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kent genelinde huzur ve güven uygulaması gerçekleştirdi. Uygulamada, çeşitli suçlarla aranan 10 şüpheli yakalandı.

Siirt Valiliği'nden yapılan açıklamada, Siirt İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan huzur ve güven uygulaması kapsamında 20 adreste 171 şahsın kontrolünün yapıldığı belirtildi. Açıklamada, "Yapılan sorgulamalarda, 2 şahıs uyuşturucu madde ticareti yapmak, bir şahıs 5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa muhalefet, 2 şahıs kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma, bir şahıs tehdit, bir şahıs nitelik bakımından vahim olan silah veya mermileri satın alınması, taşınması, bulundurması ve 3 şahıs yoklama kaçağı/bakaya suçlarından olmak üzere toplam 10 aranan şahıs yakalanmıştır. Yakalan şahıslar ile ilgili adli işlemler devam etmektedir" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber