Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 05 Mart 2015 - 20:08 Yorum: 0

Siirt'te elektrik kesintisi

SİİRT (AA) - Dicle Elektrik Dağtım A.Ş (DEDAŞ), Siirt'te, elektrik hatlarının bakım ve onarımı için Cumartesi günü (dahil) itibariyle 4 gün boyunca aralıklarla elektriğin kesileceğini...

Siirt'te elektrik kesintisi

SİİRT (AA) - Dicle Elektrik Dağtım A.Ş (DEDAŞ), Siirt'te, elektrik hatlarının bakım ve onarımı için Cumartesi günü (dahil) itibariyle 4 gün boyunca aralıklarla elektriğin kesileceğini duyurdu.

DEDAŞ'tan yapılan açıklamada, Türkiye Elektrik İletim A.Ş (TEİAŞ) Grup Müdürlüğü tarafından yapılacak çalışmalar nedeniyle programlı bir şekilde elektrik kesintisinin uygulanacağını bildirdi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Enerji iletim hatlarının Ulusal Elektrik Şebekesine bağlanmak üzere tel çekimi yapılacaktır. Çalışmaların güvenli bir şekilde yapılabilmesi için 7-8-9-10 Mart 2015 tarihlerinde 06.00 ile 18.00 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacaktır. Enerji kesintisi olacak bölgeler, Baykan ilçesine bağlı bütün köyler, Kurtalan ilçesine bağlı Yapılar, Uluağaç, Kanikervan, Kılıçlı, Gültepe, İğdeli, Doğanlı, Yazılı köyleri ve Tütün Çay mezrasında elektrik kesintisi uygulanacak."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber