Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 07 Mart 2015 - 14:33 Yorum: 0

Siirt'te elektrik kesintisi

Dicle Elektrik Dağtım A.Ş (DEDAŞ), elektrik hatlarının bakım ve onarımı için Siirt'te 09 Mart pazartesi günü aralıklarla elektriğin kesileceğini duyurdu

Siirt'te elektrik kesintisi

SİİRT (AA) - Dicle Elektrik Dağtım A.Ş (DEDAŞ), elektrik hatlarının bakım ve onarımı için Siirt'te 09 Mart pazartesi günü aralıklarla elektriğin kesileceğini duyurdu.

DEDAŞ'tan yapılan açıklamada, Türkiye Elektrik İletim A.Ş (TEİAŞ) Grup Müdürlüğü tarafından yapılacak çalışmalar nedeniyle programlı bir şekilde elektrik kesintisinin uygulanacağını bildirdi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"TEİAŞ 16. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü sorumluluk alanı içerisinde bulunan 154 kV Siirt ÇİM. (Kurtalan) Trafo Merkezinde yer alan 154/33,6 kV, 100 MVA TR-B' de DC kaçak arızası mevcut olup bu arızanın giderilmesi için çalışma yapılacaktır. Yapılacak olan bu arıza giderme çalışması nedeniyle Baykan ilçemize bağlı Atabağı Beldesi ve bütün köyleri, Kurtalan ilçemize Bağlı Kayabağlar Beldesi ve bütün köyleri, 09.03.2015 Pazartesi günü 07:00-10:00 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacaktır. Tüm vatandaşlarımıza önemle duyurulur."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber