Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Mart 2015 - 17:43 Yorum: 0

Siirt'te elektrik kesintisi

SİİRT (AA) - Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş (DEDAŞ), elektrik hatlarının bakım ve onarımı nedeniyle Baykan ilçesinde 14 Mart'ta belirli aralıklarla elektrik kesintisine gideceğini bildirdi. DEDAŞ'tan...

Siirt'te elektrik kesintisi

SİİRT (AA) - Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş (DEDAŞ), elektrik hatlarının bakım ve onarımı nedeniyle Baykan ilçesinde 14 Mart'ta belirli aralıklarla elektrik kesintisine gideceğini bildirdi. 

DEDAŞ'tan yapılan açıklamada, Türkiye Elektrik İletim A.Ş (TEİAŞ) Grup Müdürlüğü tarafından yapılacak çalışmalar nedeniyle programlı bir şekilde elektrik kesintisinin uygulanacağını belirtti.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Baykan ilçesine ait Fider 3-Ziyaret Enerji Nakil Hattı'na bakım yapılacağından, çalışmaların güvenli bir şekilde yapılabilmesi için 14 Mart 2015 tarihinde 10.00-13.00 saatleri arasında Baykan İlçe merkezi ve köylerinde elektrik kesintisi olacaktır. Tüm vatandaşlarımıza önemle duyurulur."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber