Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 14 Mart 2015 - 12:18 Yorum: 0

Siirt'te engelliler pikniğe götürüldü

SİİRT (AA) - Siirt'te Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde bakımı karşılanan engelliler için piknik etkinliği yapıldı.Engelliler sosyal aktivitelerini artırmak ve insanlarla kaynaştırmak,...

Siirt'te engelliler pikniğe götürüldü

SİİRT (AA) - Siirt'te Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde bakımı karşılanan engelliler için piknik etkinliği yapıldı.

Engelliler sosyal aktivitelerini artırmak ve insanlarla kaynaştırmak, farkındalık oluşturmak ve sağlamak için Siirt'te bulunan Başur Mesire alanında pikniğe götürüldü.

Engelliler güzel havanın ve pikniğin keyfini doyasıya çıkardı.

Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Cafer Kartal, engelliler için sürekli piknik gezileri, el sanat işleri, spor dalları gibi sosyal aktiviteler düzenlenerek engellilerinin morallerini yüksek tutmaya topluma adapte etmeye çalıştıklarını söyledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber