Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 19 Eylül 2016 - 13:58 Yorum: 0

Siirt’te Gaziler Günü kutlandı

Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, Garnizon Komutanı Piyade Kurmay Albay Selçuk Yavuz, Siirt Belediye Başkan Vekili Zekeriya Çığır, Gazi ve Şehit Aileleri Dernekleri...

Siirt’te Gaziler Günü kutlandı

Siirt'te 19 Eylül Gaziler Günü törenle kutlandı.

Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, Garnizon Komutanı Piyade Kurmay Albay Selçuk Yavuz, Siirt Belediye Başkan Vekili Zekeriya Çığır, Gazi ve Şehit Aileleri Dernekleri Federasyonu Başkanı Lütfü Yiğit, kurum müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, asker ve polisin katılımıyla düzenlenen tören saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı. Valilik, belediye, Garnizon Komutanlığı ve Gazi ve Şehit Aileleri Dernekleri Federasyonu çelenklerinin anıta sunulması ve konuşmaların yapılmasıyla sona erdi. Katılımcılar daha sonra Gazi ve Şehit Aileleri dernekleri Federasyonu binasını ziyaret etti.

Siirt’te Gaziler Günü kutlandı

Siirt’te Gaziler Günü kutlandı

Siirt’te Gaziler Günü kutlandı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber