Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 01 Ekim 2014 - 15:18 Yorum: 0

Siirt'te "Huzur uygulaması"

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle şehrin farklı bölgelerinde "Huzur uygulaması" başlatıldı

Siirt'te 'Huzur uygulaması'

SİİRT (AA) - Siirt Emniyet Müdürlüğü tarafından yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle şehrin farklı bölgelerinde "Huzur uygulaması" başlatıldı.

Kurban Bayramı nedeniyle vatandaşların daha güvenli bir şekilde alışverişini yapması ve bayramını huzurlu geçirmeleri amacıyla Siirt genelinde 6 bölge ve 3 sabit noktada 4 gün uygulama yapılacak.

Uygulamaları yerinde inceleyen İl Emniyet Müdürü Metin Özkan, uygulamanın halkın huzuru ve güvenliği için olduğunu söyledi.

Bayram öncesi art niyetli olabilecek insanların bu yoğun dönemde faydalanmalarını önlemek amacıyla farklı 6 bölgede ve şehrin giriş çıkışlarında sabit görevli personeller dışında 350 personel ile uygulama başlatıldığını belirten Özkan, şunları kaydetti:

"Vatandaşlarımız Kurban Bayramı nedeniyle kurban almak için yanlarında bir miktar nakit bulunduruyor,  kalabalıkta fark etmediği art niyetli insanlar olabiliyor. Bu vesileyle uyarmış oluyoruz. Özelikle dolandırıcı, sahte para olayları, hırsızlık ve yankesici olayları yurt genelinde arttığı dönemlerdir. Bunların yaşanmaması için vatandaşımızı uyarıyoruz ve gerekli önlemlerimizi alıyoruz."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber