Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 24 Haziran 2017 - 23:58 Yorum: 0

Siirt’te iki köy birbirine girdi: 3 ölü, 5 yaralı

Siirt'in Şirvan ilçesine bağlı iki köyün fertleri arasında hayvan otlatma meselesi yüzünden çıkan silahlı kavgada 3 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi...

Siirt’te iki köy birbirine girdi: 3 ölü, 5 yaralı

Siirt'in Şirvan ilçesine bağlı iki köyün fertleri arasında hayvan otlatma meselesi yüzünden çıkan silahlı kavgada 3 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.

Olay, Şirvan ilçesine bağlı Pervari karayolu üzerinde bulunan Durankaya köyünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, buraya yaklaşık 10 kilometre mesafede bulunan ve köye gelen Taşyaka ile Durankaya fertleri arasında, hayvan otlatma meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışma, bir süre sonra silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada, 8 kişi yaralandı. Yaralılar, haber verilmesi üzerine bölgeye sevk edilen ambulanslarla Siirt ve Şirvan İlçe Devlet Hastanelerine kaldırıldı. Yaralılardan durumu ağır olan Ahmet, Zeydin ve Fethullah Cengiz, müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Diğer yaralıların tedavilerinin ise sürdüğü öğrenildi.

Olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber