Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 01 Ağustos 2014 - 16:43 Yorum: 0

Siirt'te kalp krizi sonucu hayatını kaybeden polis memuru

SİİRT (AA) - Siirt'te görevi başında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden polis memuru Ali Nağaş'ın cenazesi memleketi Düzce'ye gönderildi.İl Emniyet Müdürlüğü Lojistik...

Siirt'te kalp krizi sonucu hayatını kaybeden polis memuru

SİİRT (AA) - Siirt'te görevi başında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden polis memuru Ali Nağaş'ın cenazesi memleketi Düzce'ye gönderildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Lojistik Şube Müdürlüğü'nde görev yaptığı sırada kalp krizi geçiren ve kaldırıldığı Siirt Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybeden polis memuru Nağaş için İl Emniyet Müdürlüğü önünde cenaze töreni düzenlendi.

İl Emniyet Müdürü Metin Özkan, törende yaptığı konuşmada, Nağaş'ın çevresi tarafından çok sevilen bir kişi olduğunu söyledi.

Nağaş'ın görevi başındayken fenalık geçirdiğini ve arkadaşları tarafından hastaneye kaldırıldığını ifade eden Özkan, "Doktorlarımızın çok umutlu müdahalesine rağmen takdir tecelli oldu, kurtaramadık, hakkın rahmetine kavuştu" dedi.

Özkan, Nağaş'ın ailesine her türlü desteği vereceklerini belirtti.

Nağaş'ın eşi ve çocuklarının da katıldığı törende, duygulu anlar yaşandı. Nağaş'ın cenazesi, memleketi Düzce'ye  gönderildi.

Törene, Vali Mustafa Tutulmaz, AK Parti Siirt Milletvekilleri Afif Demirkıran ve Osman Ören, 3. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Halil Soysal, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Şenol Yeloğlu, Nağaş'ın meslektaşları ve vatandaşlar katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber