Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 25 Mart 2015 - 12:58 Yorum: 0

Siirt'te kar yağışı

SİİRT (AA) - Siirt'in Eruh ve Şirvan ilçelerinde kar ve tipi nedeniyle 45 köy ile ulaşım sağlanamıyor.Karayolları 94. Şube Şefi Selahaddin Direk, AA muhabirine yaptığı açıklamada,...

Siirt'te kar yağışı

SİİRT (AA) - Siirt'in Eruh ve Şirvan ilçelerinde kar ve tipi nedeniyle 45 köy ile ulaşım sağlanamıyor.

Karayolları 94. Şube Şefi Selahaddin Direk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kar ve tipi nedeniyle Breni mevkisinde kapanan Siirt-Şırnak karayolunun ekiplerin gerçekleştirdiği çalışma sonucu ulaşıma açıldığını söyledi.

Şirvan-Cevizlik yolunun da Kesmetaş bölgesinde ulaşıma kapandığını ifade eden Direk, yolun açılması için çalışmanın sürdüğünü belirtti.

Direk, Eruh ve Şirvan ilçesinde de 45 köyle ulaşımın sağlanamadığını dile getirerek, şunları kaydetti:

"Meteorolojiden aldığımız bilgi üzerine ekiplerimizi tedbiren yağışın etkili olduğu bölgelerde görevlendirmiştik. Vatandaşların mağdur olmaması için ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor. Bu bölgede artık ciddi düzeyde kar yağışının beklenmediği bilgisini aldık."

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber