Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 12 Mart 2015 - 17:53 Yorum: 0

Siirt'te KOSGEB destekleri anlatıldı

SİİRT (AA) - KOSGEB Siirt Hizmet Merkezi Müdürü Ömer Erkılıç, Siirt Hizmet Merkezi Müdürlüğü, Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) üretim yapan firmalara KOBİ Proje Destek Programı ile KOSGEB'in...

Siirt'te KOSGEB destekleri anlatıldı

SİİRT (AA) - KOSGEB Siirt Hizmet Merkezi Müdürü Ömer Erkılıç, Siirt Hizmet Merkezi Müdürlüğü, Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) üretim yapan firmalara KOBİ Proje Destek Programı ile KOSGEB'in esnafa sağladığı destekleri anlattı.

Erkılıç, yaptığı açıklamada, KOSGEB olarak her zaman yatırımcıların yanında olacaklarını söyledi. Erkılıç, firmaların kurumsallaşma ve markalaşma konularında hazırlayacakları projelere KOSGEB'in 150 bin liraya kadar hibe desteği vereceğini belirterek, firmaların rekabet güçlerini yükseltebilmeleri, ürünlerini ulusal ve uluslararası pazarlarda tanıtmaları için gerçekleştirecekleri faaliyetlere destek sağlayacaklarını belirtti.

Firmalar, KOSGEB tarafından yapılan bilgilendirme toplantılardan dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber