Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 20 Mart 2015 - 15:53 Yorum: 0

Siirt'te madde bağımlılığı ile mücadele

SİİRT (AA) - Siirt Emniyet Müdürlüğü, Madde Bağımlılığı ve Kullanımı ile Mücadele etkinlikleri kapsamında "Sigara ve Madde Bağımlılığının Zararları" konulu konferans düzenledi.Emniyet...

Siirt'te madde bağımlılığı ile mücadele

SİİRT (AA) - Siirt Emniyet Müdürlüğü, Madde Bağımlılığı ve Kullanımı ile Mücadele etkinlikleri kapsamında "Sigara ve Madde Bağımlılığının Zararları" konulu konferans düzenledi.

Emniyet müdürülüğünden yapılan açıklamada, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, kentteki orta okul ve liselerde düzenlenen konferanslarla öğrencilere "Sigara ve Madde Bağımlılığının Zararları"naın anlatıldığı belirtildi. 

Faaliyetlerde, öğrenci ve yetişkinlerden oluşan bin 683 kişiye ulaşıldığı ifade edilen açıklamada, katılımcılara konu ilgili el ilanı ve broşür dağıtıldığı kaydedildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber