Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 21 Aralık 2014 - 18:48 Yorum: 0

Siirt'te madde bağımlılığıyla mücadele

SİİRT (AA) - Siirt'in Pervari ilçesinde, madde bağımlılığıyla mücadele kapsamında 8. sınıf öğrencilerine ''Madde Bağımlılığının Zararları ve Korunma Yolları'' konusunda seminer...

Siirt'te madde bağımlılığıyla mücadele

SİİRT (AA) - Siirt'in Pervari ilçesinde, madde bağımlılığıyla mücadele kapsamında 8. sınıf öğrencilerine ''Madde Bağımlılığının Zararları ve Korunma Yolları'' konusunda seminer verildi.

Pervari Kaymakamlığı, ilçe emniyet amirliği ve ilçe milli eğitim müdürlüğünce okullarda düzenlenen seminerde, narkotik uzmanlarınca öğrencilere uyuşturucunun zararları ve madde bağımlığı konusu anlatıldı.

Unutkanlık, kanser, felç ve kalp krizi gibi ciddi sağlık sorunlarına neden olan madde bağımlığıyla ilgili seminerlerin devam edeceği bildirildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber