Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 22 Aralık 2014 - 23:38 Yorum: 0

Siirt'te "Öğrenmede Farklılık" konferansı

SİİRT (AA) - İlim Yayma Cemiyeti Siirt Şubesi'nce "Öğrenmede Farklılık" konulu konferans düzenlendi.İlim Yayma Cemiyeti'nin Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın 2014 Gençlik Projeleri Destek...

Siirt'te 'Öğrenmede Farklılık' konferansı

SİİRT (AA) - İlim Yayma Cemiyeti Siirt Şubesi'nce "Öğrenmede Farklılık" konulu konferans düzenlendi.

İlim Yayma Cemiyeti'nin Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın 2014 Gençlik Projeleri Destek Programı çerçevesinde hazırladığı "Genç Umutlar Gençlik Merkezi" projesi kapsamında gerçekleştirdiği "Öğrenmede Farklılık" konferansına, Vali Mustafa Tutulmaz, Siirt Üniversitesi Rektör vekili Prof. Dr. Galip Bakır, İl Müftüsü Faruk Arvas ve çok sayıda davetli katıldı. Eğitimci Yazar Ahmet Çağlayan'ın katılımıyla "Öğrenmede Farklılık" konulu konferans düzenlendi.

Konferansta bir konuşma yapan eğitimci-yazar Ahmet Çağlayan, pozitif değerlerle yüklü her gencin dünyasında ayrı bir yetenek ve güzellik olduğunu belirtti.

Her özenli çalışma gibi gençlerin eğitimi için de sabır, zaman ve bilinçli bir çaba gerektirdiğini ifade eden Çağlayan, "Dün dinleyen, bugün konuşan ve yarın yöneten kişiler olarak gençlerimiz çağlayan sesimiz, geleceğimizdir. Tüm anne-baba ve eğitimciler, geleceğin mimarlarının yetişmesini şansa bırakmayıp onların eğitimleri yolunda bilinçli bir çaba göstermelidir" dedi.

Konferansın ardından Veli Tutulmaz ile İlim Yayma Cemiyeti Siirt Şube Başkanı Ercan Aslan tarafından Çağlayan'a, isim yazılı tiftik battaniye panosu hediye edildi.

Çağlayan, daha sonra okuyucuları için kitap imzaladı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber