Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Ekim 2014 - 13:53 Yorum: 0

Siirt'te, okul önlerinde uyuşturucu operasyonları

Siirt'te, okul önlerinde ve çevre sokaklarda düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 2 kişi tutuklandı

Siirt'te, okul önlerinde uyuşturucu operasyonları

SİİRT (AA) - Siirt'te, okul önlerinde ve çevre sokaklarda düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 2 kişi tutuklandı.  

Siirt İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, 2014-2015 eğitim öğretim yılında özellikle okullarda ve okul çevrelerinde öğrencileri doğrudan hedef alan uyuşturucu madde satıcılarıyla mücadele kapsamında düzenlenen 16 ayrı operasyonda yakalanan 19 kişiden 2'sinin tutuklandığı bildirildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"2014-2015 eğitim öğretim yılının başlamasından bu zamana kadar okul çevrelerinde, tespit edilen belli sokak ve mekânlar da yapılan çalışmalarda, 16 ayrı operasyon düzenlenmiş ve yapılan operasyonlarda, satışa hazır halde, tek kullanımlık paketler halinde 52 adet fişek içerisinde, toplamda 310 gram esrar maddesi, Siirt'te satışa sunulmak üzere Batman'dan getirilen 85 gram esrar ve 15 adet ecstacy uyuşturucu hap ele geçirilmiş ve olaylarda 19 şahıs hakkında adli işlem başlatılmıştır. 2 şahıs adli makamlarca tutuklanmıştır."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber