Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 09 Mart 2015 - 00:53 Yorum: 0

Siirt'te polis kadınlara karanfil dağıttı

SİİRT (AA) - Siirt İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü (TOPDES) ekipleri, bir alışveriş merkezlerinde kurdukları stantlarda kadınlara karanfil dağıttı.Gündüz...

Siirt'te polis kadınlara karanfil dağıttı

SİİRT (AA) - Siirt İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü (TOPDES) ekipleri, bir alışveriş merkezlerinde kurdukları stantlarda kadınlara karanfil dağıttı.

Gündüz Güres Caddesinde Türkçe, Kürtçe ve Arapça 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlama mesajlı pankart asan TOPDES Şube Müdürü Mustafa Tekin ve beraberindeki ekip, yoldan geçen kadınlara karanfil dağıttı.

Akşam Siirt'teki bir alışveriş merkezlerinde devam eden etkinlikte girişte karşıladıkları kadınlara karanfil dağıtan ekipler, çocuklara ikram etti.

Etkinliği Siirtlilerin olumlu karşıladığını belirten TOPDES Şube Müdürü Tekin, vatandaşlarla iç içe olmak ve kadın şiddetine karşı durmak için 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlamasını yaptıklarını söyledi.

Şiddetin her türlüsünü kınadıklarını aktaran Tekin, kadınların bu anlamlı gününü kutlamak, için ilin birçok farklı alanda çeşitli kutlamalar yapıldığını belirterek, şunları ifade etti:

"Kadınlar gününde farkındalık oluşturmak için, kadın şiddetine karşı durmak lazım. Bu amaçla kadınlarımızın bu anlamlı gününde yalnız bırakmadık. Şehrimizin birçok noktasında ekiplerimiz kadınlarımızın günün kutluyor, erkeklerimizi de bilinçlendirmek istiyoruz."

Aileleriyle alışverişe gelen çocuklarda "kanka polis" maskotuyla oyun oynayıp, keyifli vakit geçirdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber