Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 19 Mart 2015 - 15:13 Yorum: 0

Siirt'te "PTT Kan Bağışı Kampanyası"

SİİRT (AA) - Siirt PTT Başmüdürlüğü ile Türk Kızılayı işbirliğinde kan bağışı kampanyası düzenledi.PTT Siirt Başmüdürü Abbas Akdeniz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kurumlarının...

Siirt'te 'PTT Kan Bağışı Kampanyası'

SİİRT (AA) - Siirt PTT Başmüdürlüğü ile Türk Kızılayı işbirliğinde kan bağışı kampanyası düzenledi.

PTT Siirt Başmüdürü Abbas Akdeniz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kurumlarının sosyal sorumluğunu yerine getirmek ve kan ihtiyacına katkı sağlamak amacıyla "PTT Kan Bağışı Kampanyası" kapsamında üç ayda bir düzenli olarak Türk Kızılayı’na kan bağışında bulunduklarını söyledi.

Mesai saatleri dışında personel ve personel yakınların katılımıyla kan bağışında bulunduklarını ifade eden Akdeniz, "Kan, kaynağı insan olan ve elde edilmesi için başka alternatifi olmayan bir tedavi aracıdır. Kan, geçmişten günümüze sağlık ve yaşamın temel simgesi olarak görülmüş, modern tıpta "tek kaynağı insan olan yaşamsal bir ilaç" olarak kabul görmektedir. Bu nedenle biz de her 3 ayda bir ailelerimizi de teşvik ederek iki yıldan bu yana kan bağışını sürdürüyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber