Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 28 Temmuz 2014 - 18:18 Yorum: 0

Siirt'te Ramazan Bayramı

SİİRT (AA) - Ramazan Bayramı kutlama programı, Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, protokol üyeleri ve vatandaşların katılımıyla, Siirt Öğretmenevi'nde yapıldı.Siirt Öğretmenevi7nde düzenlenen...

Siirt'te Ramazan Bayramı

SİİRT (AA) - Ramazan Bayramı kutlama programı, Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, protokol üyeleri ve vatandaşların katılımıyla, Siirt Öğretmenevi'nde yapıldı.

Siirt Öğretmenevi7nde düzenlenen bayramlaşma programına, Vali Mustafa Tutulmaz, Siirt AK Parti Milletvekilleri Afif Demirkıran, Osman Ören, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Halil Soysal, Belediye Başkanı Tuncer Bakırhan, Siirt Cumhuriyet Başsavcısı Alpaslan Ağçakale, Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman, Baro Başkanı Av. Cemal Acar, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Şenol Yeloğlu, İl Emniyet Müdürü Metin Özkan, diğer protokol üyeleri, siyasi parti ve sivil ve mesleki toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar, il genel meclis üyeleri, basın mensupları ile vatandaşlar katıldı.

Bayramlaşma töreninde konuşan Vali Mustafa Tutulmaz, şöyle konuştu:

"Siirt ilimizde paylaşma, dayanışma ve yardımlaşma duygularının yoğunlaştığı, kardeşlik duygularımızın pekiştiği huzurlu bir Ramazan ayını hep birlikte geçirdik. Ancak yanı başımızdaki komşu ülkelerde ve İslam dünyasında maalesef bir insanlık dramı yaşanıyor. Bu anlamda Ramazan'ı bir bayram gibi yaşamaktan yoksun kalıyoruz. Yaşanan bu acı ve sıkıntıların son bulmasını, huzurun ve barışın egemen olmasını diliyoruz. Bu duygularımla, Ramazan Bayramı’nın ülkemize ve milletimize kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyor, tüm vatandaşlarımıza sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum."

Buradaki program, İl Müftüsü Faruk Arvas tarafından okunan duanın ardından, sona erdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber