Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 30 Temmuz 2014 - 14:48 Yorum: 0

Siirt'te Ramazan Bayramı

Vali Tutulmaz Ramazan Bayramı dolayısıyla devlet korumasındaki çocukları konutunda ağırladı

Siirt'te Ramazan Bayramı

SİİRT (AA) - Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz ve eşi Fatma Tutulmaz Ramazan Bayramı dolayısıyla Umut, Kardelen, Başak ve Deniz Yıldızı Çocuk Evi'nde devlet koruması altında bulunan çocukları, Valilik konutunda kabul ederek, bayramlarını kutladı.

Aile Sosyal ve Politikalar İl Müdürü Aydın Sayın ve eşi İlknur Sayın ile Valilik konutuna gelen çocuklar Vali Tutulmaz ve eşi ile sohbet etti.

Çocuklarla bayramlaşan Tutulmaz, burada yaptığı açıklamada, çocukların her türlü ihtiyaçlarının karşılandığını belirterek, amaçlarının Ramazan Bayramında çocuklara sıcak bir aile ortamı yaşatmak olduğunu söyledi.

Tutulmaz ve eşi çeşitli ikramlarda bulundukları çocuklara hediyeler verdi.

Çocuklar da Vali Tutulmaz ve eşinin daveti ile mutlu bir gün geçirdiklerini ifade ederek, bayramda kendilerini ağırlayan Tutulmaz ailesine teşekkür etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber