Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 30 Mart 2017 - 23:33 Yorum: 0

Siirt’te Regaip Kandili idrak edildi

Üç ayların başlangıcı olarak kabul edilen Regaip Kandili, Siirt'te dualarla idrak edildi.

Siirt’te Regaip Kandili idrak edildi

Üç ayların başlangıcı olarak kabul edilen Regaip Kandili, Siirt'te dualarla idrak edildi.

Regaip Kandili dolayısıyla Siirt Çarşı Camisi'nde yatsı namazını müteakip mevlit programı düzenlendi. Siirt İl Müftüsü Faruk Arvas, müftülük görevlileri ve vatandaşların katılımıyla düzenlenen program, Kur'an-ı Kerim ve ilahilerin okunmasıyla başladı.

Tüm İslam aleminin mübarek Regaip Kandilini kutlayan Siirt İl Müftüsü Faruk Arvas, şehitler için dua okudu. Manevi açıdan feyizli ve bereketli üç ayların ilki olan Recep ayına kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Müftü Arvas, bu aylardaki kandillerden ilki olan Regaip Kandili münasebetiyle dargınların barışması, akraba ziyaretlerinin yapılması gerektiğini söyledi. Arvas, bu mübarek ay ve gecelerin başta ülkemiz olmak üzere tüm İslam ülkelerine, insanlığın her türlü sıkıntı ve afetlerden kurtulmasına, birlik ve kardeşlik duygusunun yerleşmesine vesile olması temennisinde bulundu.

Yapılan duanın ardından davetlilere mevlit şekeri dağıtıldı. Mevlit sonrası cami çıkışında Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünce küçük paketlerde süt dağıtıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber