Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 07 Mart 2015 - 18:18 Yorum: 0

Siirt'te sergi

SİİRT (AA) - Siirt'te İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), 1-7 Mart Deprem Haftası ve Sivil Savunma Günü nedeniyle sergi açtı.Bir alışveriş merkezinde UMKE ve Kızılay ile birlikte...

Siirt'te sergi

SİİRT (AA) - Siirt'te İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), 1-7 Mart Deprem Haftası ve Sivil Savunma Günü nedeniyle sergi açtı.

Bir alışveriş merkezinde UMKE ve Kızılay ile birlikte arama-kurtarma malzemeleri ile fotoğraf sergisi açılışı yapıldı.

Siirt Vali Mustafa Tutulmaz, İl Acil Afet Durum Müdürü Sami Bozkurt, kurum müdürleri ve davetliler sergiyi gezdi.

Stantlardaki malzemelerle ilgili bilgi alan Vali Tutulmaz, UMKE sağlık ekipleri tarafından kendisinin ve protokol üyelerinin tansiyonu ölçüldü.

Tutulmaz, afetlere karşı hazırlıklı olmanın önemine değinerek, afetlerin, olası depremlerin etkileri önceden planlanan çalışmalarla, eylem planlarıyla etkilerinin en aza indirilebileceğini söyledi.

Siirt AFAD Müdürü Sami Bozkurt ise UMKE ve Kızılay ekipleri ile birlikte açtıkları sergide tanıttıkları materyallerle kaza, yangın, doğal afet ve kazalarda acil müdahale için her an, hazır olduklarını söyledi.

Sergi 2 gün açık kalacak.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber