Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 31 Mart 2015 - 20:33 Yorum: 0

Siirt'te taburcu olan hastalara ziyaret

SİİRT (AA) - Siirt Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Fikret Can, hastanede tedavi görüp taburcu olan vatandaşları evlerinde ziyaret etti.Can, yaptığı açıklamada, Sağlık Bakanı Dr....

Siirt'te taburcu olan hastalara ziyaret

SİİRT (AA) - Siirt Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Fikret Can, hastanede tedavi görüp taburcu olan vatandaşları evlerinde ziyaret etti.

Can, yaptığı açıklamada, Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu'nun talimatıyla başlatılan uygulama kapsamında, hastanelerden hizmet alıp taburcu olan hastaları ziyaret etmeye devam ettiklerini söyledi.

Hasta memnuniyetini artırmaya yönelik ziyaretlerin verimli geçtiğini ifade eden Can, "Sağlık tesislerimizden hizmet almış hastalarımıza gerçekleştirdiğimiz bu ziyaretler, sağlık hizmetini iyileştirmek ve de daha verimli sunulmasını sağlamak açısından önem taşıyor. Bu bakımdan evde ve halen sağlık tesislerimizde yatarak tedavi gören hastalarımıza ziyaretlerimizi devam ettireceğiz" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber