Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 10 Eylül 2016 - 11:38 Yorum: 0

Siirt’te yerel gazeteciye saldırı iddiası

Siirt'in Baykan ilçesinde yerel yayın yapan Baykan Gazetesi Sahibi Şakir Erol, İlçe Belediye Başkanı Ali Aydın'ın yakınları tarafından saldırıya uğradığı...

Siirt’te yerel gazeteciye saldırı iddiası

Siirt'in Baykan ilçesinde yerel yayın yapan Baykan Gazetesi Sahibi Şakir Erol, İlçe Belediye Başkanı Ali Aydın'ın yakınları tarafından saldırıya uğradığı iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Gazete Sahibi Erol, "Önceki gün sabah saatlerinde iş yerindeyken İlçe belediye başkanının yakınları iş yerime gelerek önce tehditlerde bulundular. Daha sonra büromu dağıtmak istediler. Ancak işlerimde bulunanların araya girmesiyle olay büyümeden saldırganlar uzaklaştırıldı. Söz konusu şüpheliler, daha önce ilçede yapılan haksızlıkları dile getirdiğimiz için beni tehdit ettiler. Her an iş yerime, şahsıma veya aileme saldırı söz konusu olabilir. Bununla ilgili devletimden destek bekliyorum. Bu konuda ilgili savcılığa giderek suç duyurusunda bulundum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber