Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 22 Mart 2015 - 16:33 Yorum: 0

Siirt'teki kar yağışı

Kar yağışı ve tipi nedeniyle kapanan Siirt-Şırnak ve Siirt-Pervari karayolu ulaşıma açıldı

Siirt'teki kar yağışı

SİİRT (AA) - Kar yağışı ve tipi nedeniyle kapanan Siirt-Şırnak ve Siirt-Pervari karayolu ulaşıma açıldı.

Karayolları 94. Şube Şefi Selahaddin Direk yaptığı açıklamada,  yüksek kesimlerde 50 santimetreye ulaşan kar nedeniyle, Siirt-Şırnak kara yolunun Eruh ilçesinin Breni mevkisinde, Siirt-Pervari karayolunun ise Gölköy bölgesinde kapandığını anımsatarak, ekiplerin çalışması sonucu yolların açıldığını söyledi.

Zincir takmadıkları için kayarak kara saplanan 16 kamyon sürücünün kendilerinden cep telefonu aracılığıyla yardım talebinde bulunduğuna değinen Direk, şunları kaydetti:

"Çalışmalar sonucu ekiplerimiz kamyonları kardan çıkardı. Bölgemizde kar yağının olacağı meteoroloji tarafından bir haftadır bildiriliyor. Ama maalesef sürücülerimiz bu uyarıları dikkate almadan yola çıkıyorlar. Sürücülerimizden, uyarıları dikkate alarak tedbirli şekilde yola çıkmalarını istiyoruz."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber