Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 20 Aralık 2014 - 18:18 Yorum: 0

Siirt'tte "Zihin İnşası" konferansı

SİİRT (AA) - Siirt'in Pervari ilçesinde Medeniyet Gençliği Derneği'nce "Zihin İnşası'' konulu konferans düzenlendi.İMKB Konferans Salonu'nda gerçekleşen konferansa konuşmacı olarak katılan Cihannüma...

Siirt'tte 'Zihin İnşası' konferansı

SİİRT (AA) - Siirt'in Pervari ilçesinde Medeniyet Gençliği Derneği'nce "Zihin İnşası'' konulu konferans düzenlendi.

İMKB Konferans Salonu'nda gerçekleşen konferansa konuşmacı olarak katılan Cihannüma Derneği Siirt Başkanı Fatih Sevgili, burada yaptığı konuşmada, insanın zihin inşasını bir binanın inşasına benzediğini söyledi.

Dizi film ve oyuncaklarla çocukların bilinç altının ele geçirildiğini savunan Sevgili, şöyle konuştu:

''Tuzağı fark edemedik. 'Bırakın çocuktur, büyüyünce öğrenir' dediler. Bizim de bıraktığımız o çocuklara trilyonlarca para harcayıp çizgi filmlerle zihinlerini esir aldılar. Muhammed ve Aişe ismi söylenirken kalbi titreyen bizlerin çocuklarını 'Callio, Batman, Süpermen' isimlerine aşık ve aşina ettiler. Ardından oyuncaklarını yapıp çocuklarımızın en yakını oldular. Sonra dizi filmlerle bize flörtü, zinayı, alkolü normal gösterdiler."

Konferansa Kaymakam Murat Kahraman, bazı kurum amirleri ve öğrenciler katıldı.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber