Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 31 Temmuz 2014 - 17:33 Yorum: 0

Silah merakı başlarına iş açtı

Trabzon'da, ruhsatsız tabancaları ile polis merkezine ve uygulama noktasına giden iki kişi yakalandı. "Temel" fıkralarını aratmayan her iki olayla şüpheliler ifadelerinin ardından serbest bırakıldı

Silah merakı başlarına iş açtı

TRABZON (AA) - Trabzon'da, silaha düşkünlüğü ile bilinen yöre halkından ikisinin başına gelen olay komikliği ile "Temel" fıkralarını aratmadı.

Kent merkezinde yaşanan olaydan ilkinde, E.E, kaybolan çocuğunun bulunması için üzerindeki ruhsatsız tabanca ile İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Taksim Polis Merkezi Amirliğine gitti.

Üzerinde silah olduğunu unutan E.E. silahının polislerce fark edildiğini anlayınca ruhsatsız tabancasını ve bu silaha ait şarjör ile 15 fişeği polise teslim etti.

Gözaltına alınan E.E'nin 178 promil alkollü olduğu anlaşıldı. E.E, ifadesinde, tabancanın herhangi bir olayda kullanılmadığını söyledi.

Karşıyaka Mahallesi'ndeki diğer olayda ise silaha meraklı olan G.S, ruhsatsız tabancası üzerindeyken polislerin uygulama yaptığı noktaya geldi. Zanlı G.S. polisleri fark edince yakalanmamak için belindeki ruhsatsız tabancasını uygulama noktası yakınında otların içine attı.

Bu durum polisin gözünden kaçmayınca G.S. gözaltına alındı. G.S, polisteki ifadesinde tabancanın dedesinden kaldığını ve hatıra olarak sakladığını savundu.

Her iki olayda zanlılar E.E. ile G.S. ifadelerinin alınması sonrası serbest bırakıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber