Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 30 Mart 2019 - 13:48 Yorum: 0

Silahlı saldırganın önce kadını ardından da kendini vurduğu anlar kamerada

Maltepe'de silahlı bir şahıs sokak ortasında bir kadına kurşun yağdırdı, ardından da kendisini vurdu.

Silahlı saldırganın önce kadını ardından da kendini vurduğu anlar kamerada

Maltepe'de silahlı bir şahıs sokak ortasında bir kadına kurşun yağdırdı, ardından da kendisini vurdu. 2 kişinin de yaralandığı dehşet anları amatör kameraya anbean yansıdı.

Olay, Maltepe Gülensu Mahallesi Emek Caddesi üzerinde sabah saatlerinde gerçekleşti. Z.A. isimli bir silahlı zanlı, işe gitmek için yolda minibüs bekleyen Fatma Ş. isimli kadına henüz bilinmeyen bir sebeple birkaç el ateş etti. Ateş ettiği kadını ağır yaralayan zanlı, daha sonra kendini de vurarak yaraladı. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldı.

Sokak ortasında yaşanan dehşet anları çevredeki bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasınca saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde silah sesleri duyuluyor, ardından şüpheli kendini vuruyor ve yere yığılıyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber